3 tips til indretning af en lille lejlighed

Mange mennesker i København bor i en lille lejlighed, hvor der ikke er meget plads at gøre med. Indretningen kan derfor godt være lidt sværere, da det kan være bøvlet at få plads til alle tingene. Men det er muligt at indrette dig godt i en lille lejlighed. Vi har samlet et par tips til hvordan du gør her.

 

Gode muligheder for opbevaring betyder meget

Første tip til indretning af en lille lejlighed er at sørge for at have nogle gode muligheder for opbevaring. Du har sikkert en masse ting, som der skal være plads til, og det er vigtigt at du finder ud af hvordan du får plads til det hele.

Der findes uendeligt mange muligheder for opbevaring, du kan have tingende stående på en reol, liggende i en kommode, have kasser stående osv. Når du skal finde ud af hvordan du skal opbevare dine ting, er det vigtigt at nogle af tingene bliver gemt lidt væk.

Hvis du fx har mange ting stående på en reol, uden at der er så meget system i det, kan det godt komme til at føles rodet, og det kan gøre at lejligheden føles lidt mere indelukket. Hvis du har ting stående på hylder gælder det derfor om at have lidt system i det, så det ikke virker tilfældigt og rodet.

Hvis du har brug for meget opbevaringsplads, er det en god idé at kigge efter møbler med flere funktioner, så du fx kan få opbevaring under sengen. Du kan nemlig finde mange senge, hvor der fx er skuffer under eller på andre måde er plads til at opbevare forskellige ting.

Hvis du mangler et godt skab eller andre møbler til opbevaring i din lejlighed kan du finde et stort udvalg af forskellige møbler på Møbelkompagniet.dk.

 

Mal væggene i lyse farver

Tip nummer to til indretning af en lille lejlighed er at male væggene i lyse farver. Farven på væggene har en enorm betydning for et rums samlede udtryk.

Hvis du har små rum betyder det meget at du har valgt nogle lyse farver, for at få rummene til at føles så store som muligt.

Hvis væggene er malet i mørke farver vil det gøre at rummet føles mindre og dermed vil det også føles mere indelukket og derfor er det vigtigt at vælge nogle lyse farver.

Du behøves dog ikke nødvendigvis at male væggene hvide. Mange vælger hvid, da det er en farve der passer til alt og som gør at rummet føles større. Men du kan sagtens male væggene i farver, hvis du bare du vælger de lyse udgaver.

 

Gør din lejlighed personlig

Sidste tip til indretning af din lejlighed er at gøre din lejlighed personlig. Det er vigtigt at skabe et personligt hjem, for at du får de bedste muligheder for at slappe af, når du er hjemme.

Du kan skabe et personligt hjem på mange måder, alt efter hvordan din stil er. Det kan være de bedst kan lide rene linjer og ens farver, og dermed godt kan lide en enkel stil. Det kan også være du gerne vil have farver og masser af dekoration rundt omkring i boligen – eller måske noget midtimellem.

Når du skal dekorere din bolig, er det vigtigt at tænke over hvilken stil der passer til dig. Du kan fx dekorere med duge fra Georg Jensen og skabe en flot stil med dem, du kan sætte et par planter rundt omkring eller pynte væggene med flotte billeder og på den måde er der mange forskellige muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *