At lægge nyt tag er en kompliceret proces

Mange boligejere der har investeret i nyt tag har oplevet at det færdige arbejde ikke har levet op til det lovede. Men da de ikke har sikret sig i form af skriftlige aftaler og garantier, er det dem selv der er kommet til at stå med regningen, når de har måttet udføre reperationer, eller ligefrem ligge helt nyt tag. Det, selvom der ofte er tale om byggesjusk og fejl fra håndværkerenes eller entreprenørens side. I mange tilfælde undlader entreprenøren at fremhæve hvad der reelt er med i prisen. Det kan jo hænge sammen med at det ser ud som en bedre pris når arbejdet startes, og at man naturligvis ikke kan stå med et halvfærdigt tag, og derfor bliver nødt til at investere de ekstra penge. Derfor er det en rigtig god ide at sikre sig grundigt inden arbejdet bliver sat i gang. Med hvadkosteretnyttag.dk er du sikret et sundt tag i 30 år frem og udførlige skriftlige aftaler tilgodeser dig som kunde, når du vil have et nyt tag.

Ofte giver dårligt håndværk ubehagelige overraskelser når du vil have nyt tag

Huller i undertaget, utilstrækkelig ventilation ved tagfod, manglende afstand imellem undertag og isolering, utætheder ved ovenlysvinduer og skorsten, er nogen af de mest typiske fejl husejere der investerer i nyt tag oplever. Ofte er det dårligt håndværk der er skyld i det, men er du ikke sikret ordentligt inden arbejdet går i gang er det svært at gøre noget. Fejlende viser sig ofte først et par år efter færdiggjort arbejde, og har du ingen skriftlig aftale eller garanti, er det op til håndværkerens og entreprenørens samvittighed at udbedre skaderne. Desværre er det meget sjældent det sker. Det er i erkendelse af dette at hvadkosteretnyttag er opstået. Byggeskadefonden lavede i 2006 en undersøgelse der viste, at der var mangler og fejl på helt op til 80 procent af nye tegltag i Danmark. Hele 30 procent af disse burde ligges helt om fra bunden. Med hvadkosteretnyttag er du sikret en ordentlig
behandling, når du skal ligge nyt tag.

Det er nemt og enkelt at indhente et uforpligtende tilbud fra hvadkosteretnyttag

På en nem og overskuelig måde, kan du indtaste dine oplysninger på hvadkosteretnyttag’s hjemmeside og inden for kort tid vil du modtage et overslag på, hvad hvadkosteretnyttag forventer at kunne udføre arbejdet for. På den måde får du et samlet tilbud på Materialer og arbejdskraft, tidshorisont og 30 års garanti. I sidste ende er det ikke kun dit hus der kan tage skade af dårligt håndværk, det er også dig og din families helbred. Derfor, vil du være på den sikre side, så hav altid skriftlige aftaler og garanti på plads, INDEN, du begynder arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *