Efterhånden lidt træt af det hele..

Okay. Sagde egentlig sidste gang at jeg var færdig med at whine, men føler lige jeg må ud med en sidste vind! Efter jeg havde indhentet tilbud på min vvs opgave har det hele bare været en stor omgang l..t mildt sagt.. Selvom jeg havde fået et godt tilbud, var der pludselig uforudsete ting som man ikke kunne have forudset, hvilket gjorde at det hele blev meget dyrere end antaget.. Som den fattige studerende jeg er, har jeg ikke lige haft penge til at ligge til side, hvilket har gjort det hele noget mere besværligt. Mit SU-lån som jeg udnytter til fulde hver måned bare for at kunne bo i min lejlighed(det er noget dyrere at bo herovre), kunne jeg således ikke bruge til at betale den ekstra omkostning, og min opsparing, gik til at få købt nye møbler ind..

Det har så endt i at jeg har måtte tage et noget dyrere sms lån, hvor jeg ender med at betale jævnt meget tilbage i renter inden jeg er færdig med det. Det er sgu næsten blevet for nemt at tage et lån – specielt efter at det er blevet muligt at tage et lån med nemid. Det er dog ikke det værste ved det hele.. Det er sgu tanken om at jeg altid har sagt at jeg er for klog til at tage de samme beslutninger som folk fra luksusfælden.. Det hele ville jo kunne være undgået ved at jeg ikke brugte penge på møbler. Så havde jeg haft til at betale mine regninger uden at det hele ville ramle om ørerne på mig..

The good news..

Jeg har fået et arbejde! Og et godt et af slagsen.. Studierelevant osv! Det er virkelig rart, og det betyder forhåbentlig at jeg kan droppe su lånet og få betalt mit sms lån tilbage meget hurtigere.. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *