Jeg er lige flyttet til københavn

Hey.. Og velkommen til min nye blog. Først og fremmest en kort introduktion. Jeg hedder Pernille og er 29 år gammel. Jeg elsker ting som mode, indretning og madlavning.. Jeg er igang med et studie på tredje år og er lige flyttet til København.

Det var lige kort om mig!

Maler København – et mareridt hvis i spørger mig!

Hold da helt ferie… Har lige brugt de sidste tre timer på at finde en ordentlig maler i københavn, og jeg må indrømme at det er lidt besværligt at finde nogen der kan give mig en ordentlig pris på at få malet den lejlighed jeg lige er flyttet ind i.. Jeg er studerende og har ikke lige frem røven fuld af penge! Nå, men til sidst lykkedes det mig faktisk at få 3 gode tilbud på malerarbejde på dinmalerkbh.dk – jeg udfyldte bare informationerne og derefter kom der lynhurtigt tre tilbud ind på mailen.. Det var nemmere dengang jeg bare brugte den lokale maler.. Men hvad gør man! Nå men nu har jeg valgt det bedste tilbud, så må det jo briste eller bære..

En ny begyndelse – lære København at kende

Jeg glæder mig til at komme rundt omkring i København og lære dens små Copenhagen_Collagehemmeligheder at kende.. Men samtidig er det stadig en smule overvældende at være kommet til sådan en stor by – håber at den tager godt i mod mig..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *