Så bliver der snart malet… Dog skal der rengøringshjælp til også!

Det bliver rart når der engang bliver malet i min lejlighed.. Det endte med at jeg valgte et af de tre tilbud jeg fik fra dinmalerkbh.dk – mon ikke det bliver godt!

Jeg har dog svært ved at få overskuet den rengøring der skal til inden jeg overhovedet kan få malet(det er en lejlighed hvor jeg selv skal stå for det hele ved indflytning, så ordner de det hele ved udflytning). Overvejer at få noget rengøringshjælp, men det koster generelt bare kassen.. Men tænker lidt at det er ok, når det nu er en engangsting.. Der hvor jeg fik mit malertilbud, kunne man også få et godt tilbud på rengøringshjælp her, så det har jeg faktisk lige sendt afsted, så må vi jo se hvad prisen bliver.. Hvis det er helt hen i vejret, må jeg jo nok hellere gøre det selv, selvom det virkelig er hade arbejde #1.

Nok om alt det kedelige – Sightseeing er fedt..

Jeg har tilgengæld været ude og sightsee til den store guldmedajle, hvilket har været rigtig fedt! Der er så mange fede ting at opleve, at jeg fremover vil forsøge at skrive tingene ned her på bloggen, da jeg egentlig gerne vil have det til senere.. Måske jeg skal have købt mig et fedt kamera så jeg også kan tage nogen fede billeder..

Jeg var inde og se rundetårn den anden dag og inden jeg havde set mig om, var der gået fire timer. Der er så meget historie der bare skulle suges ind! Jeg fik desværre ikke taget nogen billeder, men dem er der også masser af rundt omkring på nettet. 😛

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *