Sådan gør du din boligindretning mere naturlig

Det er meget moderne at have en meget boligindretning, hvor det er naturen, der er den røde tråd. Det kan både være gennem planter men også gennem naturlige materialer som eksempelvis træ, sten med videre. Det kan være svært at vide, hvordan man skal inddrage de ting i boligindretningen, hvis du ikke i forvejen har en naturlig boligindretning. I denne artikel kommer vi med nogle små trin til, hvordan du kan få en mere naturlig boligindretning. Vi håber, at du vil læse med.

Tag det i små bidder

Det hører TV-programmer til, at man kan ændre sin boligindretning fra den ene dag til den anden. De fleste har dels ikke økonomi til det, men det kan også virke meget uoverskueligt. Derfor kan du løbende foretage nogle få justeringer, så du langsomt bevæger dig hen i en ny boligindretning. Hvis du for eksempel gerne vil inddrage mere træ, så kan du løbende foretage dine ændringer. Når du skal udskifte de lidt større ting som eksempelvis dit spisebord, så bør du også udskifte dine stole, så tingene passer sammen.

Kan jeg lave noget selv?

Det gode ved den naturlige boligindretning er, at man faktisk kan lave en hel del ting selv. Du kan for eksempel lave et plankebord ud af spærtræ, eller du kan bygge hylder af drivtømmer. Der er mange trætyper som eksempelvis spærtræ, der er super nemt at arbejde med, og derfor er det oplagt at bygge sine egne ting. Det giver også markant mere personlighed i indretningen. Mange elsker også at udvælge for eksempel spærtræ til sit plankebord, fordi man kan få det lige præcis, som man ønsker. Det giver bare noget mere personlighed.

Gør brug af planter

Planter giver ikke kun et godt indeklima. Det giver også et meget naturligt udtryk i boligen. Det giver farve, og så er det en god kontrast til eksempelvis en hvid væg. Der findes rigtig mange fine indeplanter. Hvis du gerne vil have planter, der er nemme at holde, så skal du gå efter de planter, der ikke blomstrer. De behøver sjældent lige så meget vand, og de passer mest bare sig selv.

Hvad med væggene?

Der skal også nogle ting på væggene. Vil du gerne have en mere nordisk og naturligt inspireret boligindretning, så findes der et utal af flotte plakater med naturen som motiv. Det kunne være en idé, hvis du i forvejen ikke har noget på væggene. Det giver et meget rustikt udtryk, som vil klæde enhver bolig.

Dette var vores guide til en mere naturlig boligindretning. Vi håber, at du blev inspireret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *